Downloads

Hieronder vindt u de diverse download bestanden met aanvullende informatie:

Brochures

De brochures die u hier kunt downloaden gaan helemaal over u. Het gaat over gezellige avonden met vrienden en familie: lachen, praten en genieten van de sfeer en warmte. Het gaat om het maken van speciale herinneringen, vriendschappen en plezier.

U kunt kiezen uit diverse brochures. In de Special Gas vindt u het complete gashaarden assortiment van Faber. Ook het buitenhaarden assortiment kunt u hier terugvinden. In de Special Electric vindt u alle elektrische haarden van Faber. Tevens kunt u de brochure van de diverse houtkachels downloaden. Ook hier heeft Faber een gevarieerd assortiment.

Levenslange garantie op Faber gassfeerhaarden!

Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw gashaard!

De enige voorwaarde voor het verkrijgen van de levenslange garantie is dat er jaarlijks onderhoud aan de haard gepleegd wordt. In de meeste gevallen wordt dit al jaarlijks gedaan door uw dealer. Dit betekent dat u niets extra’s hoeft te doen om op uw haard levenslange garantie te krijgen!

Zodra uw haard geïnstalleerd is kunt u eenvoudig via www.gdbservice.com uw haard registreren om levenslange garantie te verkrijgen. HIeronder kunt u de algemene voorwaarden downloaden.

Faber Flue App

Via onderstaande buttons kunt de Faber Flue App downloaden: deze App ondersteunt in de afvoerberekening van de Faber haarden. De App geeft advies en evt. een alternatief.

Faber Flue App

Download Download
Faber Fjoer Special Edition
Elektrische haarden
Levenslange garantie NL
Levenslange garantie BE Ned.
Gashaard Blokhus
Houtkachels
Complete gashaard concepten
Gaskachels
Buitenhaarden
Elektrische haarden 2016
Elektrische Haarden 2016
Gashaarden
MatriX 1050/650
Elektrische Haarden 2016